Oplossingen voor acne: 3 zekere manieren om uw schoonheid te verbeteren

Trending Post

Een toenemende verscheidenheid van items op remedie voor acnes worden vrijgegeven om de zo vaak. De inherente wens om een aantrekkelijke look te hebben heeft eigenlijk veel mensen om bewust te zijn van de eis om behandelingen te zoeken voor acnes die hebben bezoedeld, of op het punt staat om hun schoonheid te ontsieren.For meer info check Lippigmentatie behandeling in Hamont

Afgezien van de realiteit dat de meeste van de schoonheid items zijn vrij duur, zijn er een aantal van hen die kunnen worden te bewust de huid als gevolg van hun chemische structuren. Het goede nieuws is dat u kunt vinden remedies voor puistjes zonder kosten.

3 Toonaangevende behandelingen voor acne

  1. Groenten en fruit

Ja, u kunt eten uit, om zo te beweren, uw puistjes in een mum van tijd. Het is een beproefd feit dat het eten van groenten en fruit een prima huismiddeltje is tegen puistjes. Behalve dat je ze rauw kunt eten, is ook bekend dat hun schil, sap of vruchtvlees gebruikt kan worden als natuurlijk samentrekkend middel tegen puistjes. U kunt een natuurlijk middel maken van fijngestampte sinaasappelschillen die u mengt met water. Bovendien kan citroensap de omvang van de puistjes verminderen, zodat ze minder opvallen. U kunt ook komkommer gebruiken. Rasp de komkommer en breng het aan op je puistjes gedurende 15 tot 20 minuten.

  1. Noodzakelijke oliën

Van nuttige studie, is het eigenlijk ontdekt dat er specifieke oliën die kunnen worden gebruikt als behandelingen voor acnes. Dergelijke soorten olie bestaan uit tea tree olie, lavendel olie, sandelhout olie, teunisbloem olie in aanvulling op rozenbottel zaad olie. Kies gewoon een soort olie die gemakkelijk beschikbaar is voor u en deppen het op uw puistjes. Ongeacht, als je een haat een van de olie soort, gewoon mengen met wat druivenpitolie voordat je het toepast. Door dit te doen, zullen de negatieve effecten zeker worden behandeld.

  1. Gezichts Masker

Een andere geweldige natuurlijke remedie voor puistjes heeft betrekking op het gebruik van een all-natuurlijke gezichtsmasker. Hier zijn enkele suggesties over hoe je een gezichtsmasker voor puistjes hebben:

– Breng bereid havermeel op uw acnes. De havermeel moet worden ontzagwekkend voorafgaand aan het gebruik en laat het dan volledig drogen. Na ongeveer 10 tot 15 minuten, was je gezicht met veel water.

– Breng melk van magnesia aan. Breng een dun laagje van de oplossing aan op uw gezicht en laat het ook drogen. Dep het later voorzichtig met een natte doek en reinig uw gezicht daarna met koel water.

Een gezichtsmasker mag slechts één keer per maand worden aangebracht. Als er geen huidreacties zijn, kunt u het verhogen tot twee keer in een maand.

Ik raad je aan vaak en veel groenten en fruit te eten, elke maand magnesiemelk te gebruiken en je gezicht in te smeren met een etherische olie in plaats van je gebruikelijke tovercrème. Met deze behandelingen voor acnes zal uw schoonheid zeker heel goed uitkomen, waardoor uw schoonheid zal toenemen. Controleer ook Mesoéclat behandeling in Ham Limburg

Latest Post